SMILE AT THE BITCHES WHO HATE YOU , IT'S A BLISS.

Friday, October 29, 2010

Final Exam 2010.



FINAL EXAM 2010 TOV PMR.

Bahasa Melayu kertas 1 : Tak ada la ssah sangat. Tapi boleh tahan jugak lah susah dia.

Bahasa melayu Kertas dua : Boleh tahan senang la. Boleh kot dapat A :)

Sejarah : Aku rasa senang. But, bila aku tanya orang lain,orang kata susah. Entahlaa, aku yang confident sangat kot.

English paper 1 : Senang :)

English paper 2 : Tak tahu nak cakap apa, tapi yang pastinya ku tetiba je banyak idea nak buat karangan .Mangat je lebih. Grammar entah betul entah tidak la.. xD

Geografi : STRICTLY NO COMMENT :(

Science paper 1 : Senang sangat ;0

Science paper 2 : Sangat susah :(

Pendidikan Agama Islam : Speachless :|

Mathematics Paper 1 : Susah gila nak mati!

Mathematics Paper 2 : Senang sangat :)

Bahasa Arab : boleh la jugak buat tapi still risau :\

Keahiran Hidup : Tak sempat baca , tapi boleh la jugak jawab.



Conclusion : Tunggu je la rsult okay ke tak. Tapi sumpah banyak gila saingan :( Tunggu je lah keputusan kelas . Either naik kelas or stay Al-khawarizami :(

No comments:

Post a Comment

Nak komen jugak? Tulis laaa,aku redha .