SMILE AT THE BITCHES WHO HATE YOU , IT'S A BLISS.

Friday, December 31, 2010

Holidayy,a




Tahun ni punya holiday bapak best :D
Walaupun pergi holidaya lambat, but hey, it's FUN dohh.
Pergi sana 3 family belah ayah and it's super duper great.
Jalan samasama, makan samasama , main samasama.
Rindu gilaaaa xD
Bilalah lagi dapat buat macam ni, enn.
Precious Moments ni :P
Rindu Mereka :'(

ituNAMAsaya

APA? ULANG LAGI SEKALI,
meroyan.. pandai :)


Berbelasbelas


Cause baby your a FIREWORKS ,
Come and show 'em what you worth,


Jadi,
SELAMAT TAHUN BARU la yeee,

&&

im officially PMR Candidates for 2011.
oneloveonelove :)


Orang Gila

Sumpah aku benci gila orang yang aku cakap elok-elok tapi dia balas dengan nada yang kasar.
Apa masalah, beng?
BENCI.
Tapi kadang-kadang aku macam tu kutt.
HAHA

BYE 2010 .


Dua Ribu Sepuluh Yang Bahagia :)

  • Masuk netball, dapat no 2 Olimpik Muda.
  • Dapat MP3 Sony
  • Dapat pergi melancong dengan saudara, syokk.
  • Dapat kawan yang lagi best ; putri,seha,hajar,pidah :):)
  • Pandai buat ayat arab sikit-sikit *kena mention ke?
  • masuk lontar peluru tapi disqualified , bongok enn
  • Dapat award HEROIN OF 2 AK , kau ada ke?
  • Dapat jadi Aminah Wadud, kau boleh ke? TAKKK.

Dua Ribu Sepuluh Yang Sadis :'(
  • Masuk kelas AK , tapi bestlah
  • Asyik kena marah je dengan cikgu Aini atas isu-isu yang bodoh .
  • Purse kena curi, bodoh.
  • Mp3 kena curi, sial.
  • Friends conflict, normallah kan?
  • Masalah pembelajaran, awal tahun.
  • Jadi penolong tetapi dihancurkan oleh cikgu Aini *pecat

2011 Wishes :D
  • Belajar elok-elok, nak PMR :)
  • Jadi baik sikit, jangan setan sangat.
  • Fokus dalam kelas, tak ada mainmain lagi.
  • Jangan nak menggatal
  • Anak solehah impian semua enn :)
  • Rajin-rajin kan diri masuk bilik basuh baju xD
  • Lebih baik darpd 2010
May 2011 be better than 2010, AMIN


Thursday, December 30, 2010

Bola dan Mama

first of all,
Congrats, Malaysia :)



Ni aku nak cerita ni,
Masa malam final kedua ni,
tetiba je mak aku semangat tengok bola,
Aku pelik gila nak mati, sejak bila pula mak aku ni minat tengok bola?
Walaaawallaaa xD
Sampaikan aku nak tukar channel lain pun tak bolehh.
MamaMama :)
Sebab selalunya mak aku tak kesah lansung pasal bolabola ni.
Nasib baik Malaysia menang, kalau tak.
Aku pun tak dapat bayangkan apa yang akan terjadi. HAHA
Itulah ceritanya mak kau yan lemah-gemalai tetiba je minat bola :P

Wednesday, December 29, 2010

TIRED .

  • I’m tired of losing friends.
  • I’m tired of fighting.
  • I’m tired of being lied to.
  • I’m tired of drama.
  • I’m tired of crying.
  • I’m tired of never being happy.
  • I’m tired of trying so hard, and have it be one sided.
  • I’m tired of being bitter.
  • I’m tired of being used.
  • I’m tired of not sleeping.
  • I’m tired of missing people.
  • I’m tired of hiding my feelings.
  • I’m tired of missing you.
  • I’m tired of trying.
  • Im tired of being tired.

MYOU

got to tell you this,

MISS YOU somuch




:):):)

Friday, December 24, 2010

JE.

BYE :)
jumpa pada hari rabu, bloggers

Wednesday, December 22, 2010

Kerja aku, BEBEL

Kau dah siap homework?



Kalau aku tanya soalan ni, sah2 ramai yang jawab belum,
Masa tu rasa agak bahagia la sebab ramai yang senasib.
Tapi lain yang berlaku bila sampai dekat sekolah,
Bila sampai dekat sekolah je,
Semua orang dah siap,
Tinggal aku je yang tak siap lagi.
Mana aci dooh.
Mana janji korang nak kena marah samesame?
Kena denda samasama?
Kena diri atas kerusi tugedageda?
Kena ikrar bersamaku?
Sampai hati hang.
xD



warning: entry ni tak melibatkan sesiapa mahupun yang hidup atau pun yang telah mati. Yang terasa tuu, HAHA

Monday, December 20, 2010

Bahasa Baru.

Titerw rawsa titew berncy owrang tuw


Kalau aku lah,
First impression aku dekat orang yang tulis macam ni ialah;
Lelaki : YEKK, geli gila.
Perempuan: Gedik siot minah ni.
Seriously.
Aku geli gila orang tulis macam ni.
Tolonglah jangan buat bahasa baru yang sangat menggelikan.
=='
Aku tak tahu apa yang diorang fikir masa tulis macam ni
Apa kau fikir kau hot?
Take a change , man.


Gedik.

Anak kecil main BARBIE games,
Bukan ber-BLOGGING.
Faham tak, kerdil?

Lembu Betina.

Bodoh la kau.
Dah la tiru blog orang, tak nak mengaku.
Kalau tak tiru, apasal kau tak post je entry yang penat-penat tiru tu?
Cakap je la terasa, beng.
Tergedik-gedik je kecil-kecil nak buat blog.
Dah tu, cariklah topic sendiri,bongok.
Get A Life LOSER =='

Kursus.

HAHA,
esok ada kursus dengan budak kecik; AnisAmira.
Kursus buat cupcake, kononnya.
Teehee :)
Buat icing pun cair, ada hati nak ajar orang lain.
Yang pastinya esok pagi, bangun.
Lepas bangun pergi kedai beli barang-barang buat cupcakes.
Mangat doh.
HAHA.
Harap kursus BERJAYA :D

Kap Keks

Cupcake Fever I Got :)

Sunday, December 19, 2010

Saya Rindu Sekolah Rendah.

Alaaaaaaaa,
Rindu gila zaman pra-matang duluu
HAHA.

Datang sekolah pukul 7.30 kalau sekarang pukul 7.30 dah start belajar dah.
Bangun pukul 6.30 kalau sekarang masa tu dah breakfast dah.
Pergi sekolah mama hantar sekarang jalan kaki je
Main kejar-kejar dekat koridor tapi sekaranggg =='
Sekarang kain pun dah warna biru,
Kasut pun dah PVC,

Rindu bebenor :'(

Saturday, December 18, 2010

Nama Pun Perempuan

Perempuan Dan Gedik Memang Tak Dapat Dipisahkan

Tahun Baru, Template Baru


Lagi berapa hari ye masuk tahun baru?
Aku pun tak sanggup nak kira,
Tapi yang pastinya bulan Islam dah masuk tahun baru dahh.
Disebabkan tahun baru pun dah masuk,
Semua oran dah sibuk mengubah diri masing-masing.
Aku pun sebok la dok mengubah BLOG kesayangan.


Tengok tuu,
Binatang binatang ni la yang akan menemani entry-entry aku lepas ni,
Baru semangat nak membebel kann.
Tema kali ni , PINK dooh.
Kasi lembut sikit lembut sikit hati besi aku ni.
:)

Humble Sekejap .

Hari ini hari Ahad, macam biasalah Ahad. Apa je benda nak dibuat? Tengok TV , makan, online.
So, tadi dok sibuk-sibuk tengok blog orang lain yang sumpah top-meletup. Sumpah cun gila blog mereka nak dibandingkan dengan blog saya. Rendah diri sekejap. Tengok followers mereka, mak aii, beribu-ribu , bangggg! Ada yang sampai ber-belas-belas ribu. Mengucap aku tengok.
Ni antara blog yang aku suka gila baca,

Sumpah cun gila blog mereka, JATUHATI aku dibuatnya :D

Friday, December 17, 2010

Lembu Betul.

Tadi aku saja la menggedik ambil hair dryer nak kering kan rambut. Tapi masalahnya aku tak tahu nak buat sendiri, aku suruh la kakak aku buat kan. Tengah syok-syok keringkan rambut , tetiba je rasa macam ada orang tarik rambut aku. Sumpah sakit. Rupa-rupanya, rambut aku dah termasuk dalam HAIR DRYER tuuuuuu. Ya Ampunnn, sakit shiall. Terus bunyi hair dryer tu jadi pelikk. Haha.

Barbiyed .


Teka ini siapa, HAHA

Thursday, December 16, 2010

Ceria Bersama Boy :P

video
Saya tak suka TOMATO xD

Perli --'

Takkan budak SBPI pun tak tahu ?



Ya Allah,
Geramnya aku bila kena macam ni =='
Bukan semua budak SBPI pandai ehh.
Ada je yang nasibnasib je dapat masuk.
Macam aku ni, HAHA


Asiela Ibrahim

A day with you, gonna miss you a lot, kawannn :)

Wednesday, December 15, 2010

Alaaaaa..

Baru je Back From School dah suruh Back To School =='
Superman, saya mengharapkan awak for saving me from back to school and face PME FEVER.

Tuesday, December 14, 2010

Tulangtulang.

Weeeeehhhh, hari ni dah la tusyen,
kena bangun awal.
macam mana nak belajar dooohh.
tulang-tulang aku semua lenguh dibuatnya Cosmo World :P

Monday, December 13, 2010

Work-less



Kak Awin.

OYAIT


Kepada anda yang lain, mungkin anda tidak faham kerana kakak saya lebih MEMAHAMI.

Bidadari Konon.

Awak cantiklah, macam bidadari

Lelaki selalu cakap macam ni kann?
Ptffff =='
Bidadari , konon.
Pernah jumpa bidadari ke cik abang oi
=='
Cakap sahaja lebih.

Ohh, folio.

Scrib.d ni memang carik pasal lah.
Kenapalah tak ada file yang aku nak?
Kalau ada, senang sikit kerja =='
Tengok, siapa yang susah?
Aku jugak yang susah :(

Sunday, December 12, 2010

Cikgu Sejarahh.

Kalau asyik bertemu ,
Nanti naik jemu.
Kalau berpisah,
Hati jadi gelisah.
*Dipetik daripada kata-kata Cikgu Sejarah dipusat tusyen Titian Cahaya :P

Awalawal Pagi.

Bangun awal pagi sebab nak pergi tusyen..

MUUUUUUAAAAAAAHHHH
:)

Saturday, December 11, 2010

ANNOYED.








Tak faham betul aku tengok ,
Kau dah couple dah la..
tak payah la nak buat profile picture gmbar awek atau pakwe kau.
perlu ke =='
Nak tunjuk dekat semua orang yang kau in love?
Keluarkan je dekat surat khabar, senang sikit -,-'

Klik.

OHH, I FOUND SOMEONE SWEET
:D:D

Ketagihan.



www.penulisan2u.com.my





Aku ketagih doh site ni.
Aku rasa syok gila baca cerpen-cerpen yang comilcomil.
Biarlah orang kata aku kuat berangan.
Yang pasti aku bahagia .

Ayed Oh Ayed.



Haha, naik pelik aku bila mama cakap yang Ayed setuju nak pindah tadika. Aku pun pelik, before ni memang separuh mati dia tak nak pindah tadika. Aku pun tanyalah ayed apa yang membuatkan dia berubah fikiran:


Saya : Ayed, kenapa Ayed tetiba je nak pindah tadika?Ayah kata apa dekat Ayed?
Ayed: Ayah kata kalau Ayed pindah sekolah ayah nak belikan Ayed mainan banyak-banyak.
Saya: Yeke? Lagi?
Ayed: Ayah belikan iPhone.
Saya: Iye? Lagi?
Ayed: Ayah belikan iPad.
Saya: Iya?Sebab tu Ayed nak pindah sekolah?
Ayed: *angguk-angguk yang tahap mangat sekali


Amir Syahid oh Amir Syahid, macam-macam lah awak ni xD

:(

Bukan tak boleh ditegur, cuma kalau tegur tu elok-eloklah sikt :( Orang bukan sengaja pun :'(

Inilah Cinta

Terpegun ku melihat kamu
Bergetar hatiku memandang mu
Dan terus datang mencuba
Adakah khayalku menjadi nyata

Oh resah hati gelisah
Ku takut tak diterima
Rupanya kau juga sama
Seperti aku merasa cinta


*Aku tak adalah suka sangat lagu ni, aku just terpikat dengan lirik dia je,
Comel :)

Friday, December 10, 2010

Unexpectd Conversation

Me : Hei,
Him: Hoi
Me: Exam belum habis lagi, enn?
Him: A'ah.
Him: Ada lagi dua paper.
Him: Mana tahu?
Me: Ohh, tengok status orang lain.
Him: Ohh, haha
Me: So, good luck for that.
Him: Haha
Him: Insyaallah.
Him: Thanks.
Me: Hmm

Whoaaaaaaaa, very very unexpected conversation to me :)

Kembali Pulih.

Kawan,
Blog saya sudah kembali pulih,
saya tahu apa penyakit dia,
&&
Saya SAYANG awak,blog

Kanak-Kanak Ribena

video
Aww, tengoklah dia.
Comel ennn.
Taksure la nama dia apa, but we call him 'Yinn'
Belum satu tahun lagi.
Yang dalam video baju warna merah tu abang dia , Rizmi.
<3

Tired yet Fun :D

11 Disember 2010,
Alang Sendayu,


Best la jugak daripada duduk rumah je, sesekali keluar rumah, why not . Tak bawak banyak bekal pon kecuali Maggie Curry , periok dan mini dapur gas. Tengah mangat je nak rebus maggie, sekali dapur gas tak leh bukak. Ayah kata, maybe dia punya gas tak cukup. Hmmm, ape-apalee. Entah siapa lah punya idea buat ikhtiar hidup dengan mencari segala benda kering dan dibakar. I know, it causes AIR PULLUTION but its fun. Haha, lama jugak la nak set up api. Almost 30 minutes kutt. Dh tu baru la boleh direbus Maggienya.

Our Cheff, AMIR SYAUQIE XD

Maggie Curry Sedap

Mama and her Daughters

Kami duta Maggie.


Ohh, tengah syok syok mandi, tetiba datang segerombolan pemuda yang menyibuk je. Sempatla jugak snap gambar lanun-lanun itu.




Itulah dia aktiviti kami, walaupun agak penat, tapi best la jugak .Walaupun makan maggie asap aja, tapi sedap la jugak *merepek daah

Fuhhhhh :)

Finally, siap jugak nota sejarah walaupun hanya menggunakan nota pendik. Haha, ada aku kesah? Janji siap , enn ? Nota je siap, dalam file tu tak sentuh lagi. Tak pe, yang dalam file tu boleh bulat-bulat JE Xd

Heart.




Saya sayang mereka walaupun mereka menyakitkan hati, gedik dan menjengkelkan tapi mereka buah hatiku xD Muahmuah

Thursday, December 9, 2010

Unfortunately, i DO :)

-_______________________________________-

I KNOW IT SOUNDS KINDA WEIRD tapi aku tak boleh nafikan yang aku tak sabar untuk tusyen di esok hari xD. Yay, esok pakai baju kurung, muslimah sikit :)

Wednesday, December 8, 2010

20 more minutes to twelve.

20 minit lagi nak pukul 12, aku still atas katil bersama sekeping laptop dengan satu visi ; mencari resipi bubur nasi. Haha, i know it sounds kinda weird, tapi tetibe je rasa nak mankan bubur nasi. Dah tu, tak nak orang lain buat, nak buat sendiri jugak . Haha, macam reti. Ni, tangan gatal nak share resipi bubur nasi :) Dipersilakanlaah,

Resepi Bubur Nasi

Bahan-bahan ( 1 org makan )

* 1 mangkuk nasi
* 1 cwn air suam
* 2 biji bawang putih
* 1.5 cm halia
* ayam atau kentang dipotong dadu (direbus dahulu beberapa minit)
* ikan bilis goreng
* daun sup
* bawang goreng
* garam dan lada sulah secukup rasa

Cara-cara

1. nasi dan air dimasukkan dalam blender dan blend. blend jgn terlalu hancur jgn terlalu kasar. biar yg sedang2 jer rupanya..
2. halia dan bawang putih ditumbuk lumat dan tumis hingga naik bau.
3. masukkan ayam atau kentang atau boleh digunakan kedua-duanya sekali. kacau rata.
4. kemudian masukkan nasi yg telah diblend dgn air. dlm gambar saya tu terkurang air. jd, kalau terkurang air boleh la ditambah air lagi. airnya boleh diadjust ikut kehendak hati masing2. kalau nak bubur tu pekat, kurangkan air, kalau nak bubur tu berkuah atau berair tambah la air ikut kehendak hati.
5. masukkan garam dan lada sulah secukup rasa dan bubur dah pun siap.
6. untuk menghidang, taburkan ikan bilis, daun sup dan bawang goreng utk rasa yg lebih enak.

Kalau sedap cakap dengan aku, kalau tak sedap, buka tong sampah, campak je xD

Play The Game.




OMG, this movie is soooooooo cuteeee <3

Others better than you.


Aku benci gila lelaki yang,

1. Perasan diri tu kacak.
2. Bajet HOT gila, ohh, tolonglah.
3. Perasan COOL.
4. Suka buat lawak bodoh yang lansung tak lawak.

Ketahuilah kau, bahawa kau sangat menjijikkan -_-

warning: For those who haven't meet this kind of guy, you should be very GRATEFUL.

Pelik

Chipmunk, clone kau bawak kucing dekat tuisyen tadi, apelah masalah dia -____-'

Tuesday, December 7, 2010

The Begining


The war begins here. Haaaaaaaaiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Kepuasan.

Mungkin setiap orang ada cara tersendiri untuk mencari kepuasan diri. Macam sesetengah wanita, cara untuk dia memuaskan diri dia adalah shopping. Tapi bukan semua wanita macam tu.

Kalau aku, aku tak akan spend kan semua duit aku just untuk baju. Yela, faham-faham je la. Cara aku untuk puaskan diri aku adalah dengan cara beli buku. Tak kira lah buku macam mana pon. Janji buku.

Selain beli buku, aku suka jugak barang elektronik. Entah, bagi aku benda tu semua menarik gila. Sekarang ni, aku suka gila tengok handphone keypad QWERTY. Comeeeel. Esp, BLACKBERRY.

Tu jelah aku ak bebel hari ni, saja je. Mengisimasalapangdanlekang xD

Monday, December 6, 2010

BENCI



Aku tak suka bebeno kalau orang hantar mesej atau post dekat wall aku something yang berbaur ugutan yang melibatkan nyawa . Aku baru je dapat post ni dekatt Facebook. Ni yang aku GERAM sangat. Contohnya macam ni,

'if you love your mum send this to twenty people. One girl didnt send & her mum died 365 days later. I love my mum. Sorry i cant ignore this...'


Sah-sah la aku takut. Tapi aku terfikir jugak, maut semua ditangan Tuhan dan bukan di tangan POSTBODOH tu. Siapa dia nak ugut orang macam ni?

Gantang -_-

Suatu malam, on the back from dinner, dalam kerata.

Anis: Mama, melukut di tepian gantang tu apa ?

Mama: Gantang?

Semua senyap, tiba-tiba Amirah bersuara,

Amirah: Gantang bangattt.

Ain: Kepala Hotak kau.

Beradu Time

Masa untuk tidur kawan-kawankuuuuuuuuu :D Sleep tight sweet dream :)

Miss Imam.

Inilah dia rahsia as-solat, sebagai peringatan bagi yang dah tahu atau panduan bagi yang baru tahu......

1 - Niat Sembahyang : Sebenarnya memeliharakan taubat kita dari dunia dan akhirat.

2 - Berdiri Betul : Fadilatnya, ketika mati dapat meluaskan tempat kita di dalam kubur.

3 - Takbir-ratul Ihram : Fadilatnya, sebagai pelita yang menerangi kita di dalam kubur.

4 - Fatihah : Sebagai pakaian yang indah-indah di dalam kubur.

5 - Ruqu' : Sebagai tikar kita di dalam kubur.

6 - I'tidal : Akan memberi minuman air dari telaga al-kautsar ketika didalam kubur.

7 - Sujud : Memagar kita ketika menyeberangi titian SIRATUL-MUSTAQIM.

8 - Duduk antara 2 Sujud : Akan menaung panji-panji nabi kita didalam kubur

9 - Duduk antara 2 Sujud (akhir) : Menjadi kenderaan ketika kita dipadang Mahsyar.

10 - Tahhiyat Akhir : Sebagai penjawab bagi soalan yang dikemukakan oleh Munkar & Nankir di dalam kubur.

11 - Selawat Nabi : Sebagai pendinding api neraka di dalam kubur.

12 - Salam : Memelihara kita di dalam kubur.

13 - Tertib : Akan pertemuan kita dengan Allah S. W. T.

Dari Abdullah bin 'Amr R. A., Rasulullah S. A. W.bersabda :

"Senarai di atas adalah salah satu sebab mengapa orang Yahudi /Kafir tidak
sukakan angka 13 dan juga Hari Jumaat. Itulah sebab mengapa mereka mencipta
cerita yang begitu seram sekali iaitu " FRIDAY the 13th " jika ada di
kalangan kamu yang perasan!!!"

Hari ini.

Edisi: Tuisyen Titian Cahaya.

Condition: Agak menarik. Kelas aku dekat atas sekali. Betul-betul bawah bumbung kot.n

Students: Aku jumpa seorang buadak sekolah rendah aku. Dan ada seorang lelaki yan bermuka sebijik macam Razzaq and he was sitting next to me. OHO.

Techers: Hmmm, entah la. Tadi aku belajar Bahasa Melayu dan Science. Okay,

Bahasa Malaysia: Suka buat lawak dan aku sorg je yg gelk --'
Science: Keep calling us 'SAYANG'. Nasib baik perempuan.

Sunday, December 5, 2010

Kinda.

Putting a soundtrack or song at your blog is kinda ANNOYING. So, stopputting it, dude.

Esok.

This is the schedule for tomorrow -____________-


1.Bangun pagi mandi .
2.Take your breakfast, important.
3.Ikut mama pergi office.
4.Dekat office buat nota sejarah.
5.Pukul 11, pergi tusyen ; TITIAN CAHAYA.
6.OHH, nasib baik ada Aisyah Nazman sekali.



Sekian sahaja. OHH, tusyen sampai 2.15 ptg. Nasib baik ada break -_______-
Wish me LUCK for tomorrow.

Thursday, December 2, 2010

golagolagola :)

Tumblr Photography at charmroyal.com

'Sometimes i walk a little faster in the school hallway just to get next to you'



Rockstar, Miley Cyrus

Wednesday, December 1, 2010

Memori 1

Edisi : Aku Aminah Wadud


Alkisahhh, dalam kelas 2 AK macam biasalh keadaan dia ; bising dan kecoh. Orang lalu je ejekk and what so ever. Tetiba je Cikgu Aini daripada ground floor panggil " 2 AK turun Kalang Jaguh sekarang jugakkkkkk!". Macam tu kot.Semua lintang pukang turun bawah.

Aku mangat je beratur depan sekali dengan muka tak bersalah. Apa lagi, bermulalah dia punya syarahan. Last sekali dia kata, 'sekarang cikgu nak sorang wakil kan diri ikrar tak bising lagi'. Masa ni semua buat muka tak bersalah. Yela, siapa je nak pergi depan buat ikrar bodoh. Tetiba keluar la Sabil . Dengan muka tebal dia pon berikrar. Macam ni kot bunyi dia,


"Kami, pelajar-pelajar 2 AK, berikrar untuk tidak akan membuat bising untuk ketenteraman sekolah"


Panjang lagi kot, aku pon tak ingat yang lain-lain. So, congrat to Sabil sebab berjaya mereka ikrar bodoh tu. Dah tu, tetiba je dia panggil aku untuk ikrar dekat depan tu. Aku rasa macam ' whaddaaaaa...' . Aku pun dengan muka tebal pergi dekat depan ikrar dan semua orang ikut every single word yang aku cakap. Beng kannn. Tu la aku cakap aku ni Aminah Wadud. OHOOOOHHH, masa tu jugak aku dapat award HEROIN OF 2 AK :)


Apa-ape punn, ni tetap memori yang paling aku takkan boleh lupa. Nanti bila aku kahwin, aku cerita dekat anak aku xD Haahahhh

Memorio :D


Memorio = Memori10

Untuk Acap Kassim pulakk x)

Ini pula, hasil kerja tangan KREATIF acap xD



Haha, tadi Auni, ni giliran Acap Kassim pulokkk. Terima kasih la ACAP yeaa.Susah-susaah je. Kelas Tercinta ni :):) Saaaaaaaaaaayang 2 Al-Khawarizmi :)

Popular.

Ini Auni Khalisah Binti Ibrahim yang buat :)


Credit to Auni :)
Saja aku nak popularkan nama kau dekat blog aku, btw, thnks for making this :)

Saturday, November 27, 2010

Kebosan yang best :s



\


Amaran : Apabila kebosanan menimpa diri, percayalahh, inilah yang anda buat xD

Byeee.


Bye semua, kami berlima pulang ke kampung halaman Melaka sehingga hari Rabuu. Daaaa :)

Tumblr.


Makmak, tublr tu apa? Taak tahu laaaaa ;'(

Friday, November 26, 2010

HOMEWORK


Status: Untouched



Condition: Berhabuk

:'(

Apabilaa matinya anak adam, maka terputuslah semua perkara kecuali ,

1. Amal jariah .

2. Sedekah yang berpanjangan.

3. Doa anak yang soleh.

Sunday, November 21, 2010

Tragedi Solat :)

Peristiwa Ayahh.

tengah mangat je nak solat Isyak berjemaah.Macam biasalah, isyak solat 4 rakaat enn? Tengah masuk rakaat yang ke 3 , tetiba je ayah duduk tahiyat akhir. Tapi semua senyap je. Apa ni. Aku ingat aku yang salah kira. Lepas je ayah bagi salam, semua pandang each other.Tadi ayah soalt 3 rakaat laaa. Alaaa, tengok! Kena solat lagi sekali.


Peristiwa Ain Syakirah.

Cepat-cepat, kak En jadi Imam. Whooooooooa. Angkat lah taakbir,semua gelak. Berapa kali jugak ayik gelak je. Pelik sangat ke aku jadi imam. Tapi, first time kot aku jadi imam xD. Okayy, sampai satu kali ni. Semua berjalan lancar. Sampailah rakaat yang terakhir ni, tetiba je adik aku cakap ' Subahanallaaaah~' . Aku apa lagi tergelak laaa sebab cara dia cakap tu macam orang nak nangis. Haaha.Rupa-rupanya aku terlebih 1 rakaat. Mangat punya pasal samapi terlebih .

Berhabukk.


KERJA RUMAH TERANCANG



Ohh yeaaaah -_-
Banyaklah kau punya terancang, tak langsung. Aku tak sentuh lansung file tu. Tolonglaaahh. Tak ada mood lansung dah buat benda tuu. Pekejadahnya.
Paling best, Nota Sejarah baru tulis tajuk bab 1. Sumpah, tak de mood gila nak buat. ERHHHHH, tolong la sedarkan diriku yang terlena ini :P

Ohhhhhhhhhhhho,


Saya ada azam through this holiday. Tapi tak tahu dapat achieve ke tak. Soory, tak dapat mention apa azam tu. It's totaly private and confidential. And quite embarassing.
Tapi tak tahu la dapat achieve ke tak. Harap-harap lah dapat :( . Wish me luck for that :D

Friday, November 19, 2010

AHHH,


Oatmeal has never tasted better :x

Yen, AGAIN.




.REDHA.



Trust me, Al Khawarizmi is not that bad, I WISH.

Thursday, November 18, 2010

Wish.



Good Luck SPM. Insyaallah


Hardwork pays :)