SMILE AT THE BITCHES WHO HATE YOU , IT'S A BLISS.

Saturday, November 27, 2010

Kebosan yang best :s



\


Amaran : Apabila kebosanan menimpa diri, percayalahh, inilah yang anda buat xD

Byeee.


Bye semua, kami berlima pulang ke kampung halaman Melaka sehingga hari Rabuu. Daaaa :)

Tumblr.


Makmak, tublr tu apa? Taak tahu laaaaa ;'(

Friday, November 26, 2010

HOMEWORK


Status: Untouched



Condition: Berhabuk

:'(

Apabilaa matinya anak adam, maka terputuslah semua perkara kecuali ,

1. Amal jariah .

2. Sedekah yang berpanjangan.

3. Doa anak yang soleh.

Sunday, November 21, 2010

Tragedi Solat :)

Peristiwa Ayahh.

tengah mangat je nak solat Isyak berjemaah.Macam biasalah, isyak solat 4 rakaat enn? Tengah masuk rakaat yang ke 3 , tetiba je ayah duduk tahiyat akhir. Tapi semua senyap je. Apa ni. Aku ingat aku yang salah kira. Lepas je ayah bagi salam, semua pandang each other.Tadi ayah soalt 3 rakaat laaa. Alaaa, tengok! Kena solat lagi sekali.


Peristiwa Ain Syakirah.

Cepat-cepat, kak En jadi Imam. Whooooooooa. Angkat lah taakbir,semua gelak. Berapa kali jugak ayik gelak je. Pelik sangat ke aku jadi imam. Tapi, first time kot aku jadi imam xD. Okayy, sampai satu kali ni. Semua berjalan lancar. Sampailah rakaat yang terakhir ni, tetiba je adik aku cakap ' Subahanallaaaah~' . Aku apa lagi tergelak laaa sebab cara dia cakap tu macam orang nak nangis. Haaha.Rupa-rupanya aku terlebih 1 rakaat. Mangat punya pasal samapi terlebih .

Berhabukk.


KERJA RUMAH TERANCANG



Ohh yeaaaah -_-
Banyaklah kau punya terancang, tak langsung. Aku tak sentuh lansung file tu. Tolonglaaahh. Tak ada mood lansung dah buat benda tuu. Pekejadahnya.
Paling best, Nota Sejarah baru tulis tajuk bab 1. Sumpah, tak de mood gila nak buat. ERHHHHH, tolong la sedarkan diriku yang terlena ini :P

Ohhhhhhhhhhhho,


Saya ada azam through this holiday. Tapi tak tahu dapat achieve ke tak. Soory, tak dapat mention apa azam tu. It's totaly private and confidential. And quite embarassing.
Tapi tak tahu la dapat achieve ke tak. Harap-harap lah dapat :( . Wish me luck for that :D

Friday, November 19, 2010

AHHH,


Oatmeal has never tasted better :x

Yen, AGAIN.




.REDHA.



Trust me, Al Khawarizmi is not that bad, I WISH.

Thursday, November 18, 2010

Wish.



Good Luck SPM. Insyaallah


Hardwork pays :)

Wednesday, November 17, 2010

Haa,

I found this WORD just now.


Shut up. Kick ASS XD

speSIAL XD

video

HatiJantungLimpa




.Kecooooooh Dan Jahat .


Tapi kita kesayangan MAMA AINI . Jangan Jelous xD

Tuesday, November 16, 2010

The Superhero Test :D

While you were in school, you used to think superheroes are real.
*Ohh, of course , mann .

Your favorite comics are those of Superman, Spiderman, Batman, etc.
*Not really, im more of humor than action.

You have seen most of the cartoons and movies based on superheroes.
*Not many, just a few.

Do you sometimes wish, you had superpowers to fly in the air, or climb buildings?
*Ohh, i keep on wishing for every seconds for that .

What do you think about being an ordinary person in the day, and a superhero by night?
*Amazing, i wish i could do that.



THE RESULT:

You wish to be a superhero
Your secret ambition is certainly to be a superhero. We hope that it gets fulfilled. Enjoy.

To all Kamu :D


Selamat Hari Raya Aidil Adha




*enjoy your eid with your Kerja Rumah Teracang :D

Comeeeee :D

Monday, November 15, 2010

Im addicted :)


SKYPE :)





Add me : ain_syakirah@yahoo.co.nz

Sunday, November 14, 2010

Aikk?

Bangun pagi je dah buat mula pelik. Kenap sunyi je rumah ni. Rupanya baru teringat orang lain semua pergi sekolah. Tinggallah anda di dalam rumah itu seorang diri.

Saturday, November 13, 2010

Whooohoop :)

Tumblr Photography at charmroyal.com

Semalam aku mimpi. It sounds like this :


Aku couple dengan seorang mamat ni. Tapi aku tak pernah tengok muka dia pon.Kitorang kenal pon through internet.

Satu hai ni, dia ajak jumpa. Aku pun setuju je la. Tunggu punya tunggu, dia pun sampai la dekt rumah aku.

Muka dia, HANDSOME gila! Tapi yang pelik nya, datang-datang je terus tanya aku dah solat ke belum? Mestilah dah.Fuyoooo, dah la handsome , kuat agama lagituh. Lagila aku terpikat.

Mula-mula dia jumpa family aku *ceehhh,macam nak merisik ehh. Masa maghrib kitorang pergi solat jemaah dulu dekat surau. After solat baru kitorang keluar.
OMG, HE SO SWEET :)



THE END

OhhTidakkk :(

Tumblr Photography at charmroyal.com


Ayah cakap:

You learned a lesson here, Ain



Mama kata:

Mama dah kata buat nota semua tuu. Tak nakk.




My respond:


*Angguk-angguk :(

Saturday, November 6, 2010

Daaa.


.I MORE WEEK LEFT.

The Missing Piece

Tumblr Photography at charmroyal.com

Putri Nur Dinah Binti Zulkifli



Nur Faseha Binti Razali



Siti Hajar Binti Azman



Norafidah Binti Sahrin





i keep on thingking about this lately.Will we be in the same class for the next year :s